Všechno, co potřebuješ ke štěstí - Schmitt, Éric-Emmanuel, 1960- (Motto, 2015)
Osm povídek, osm žen, osm příběhů o lásce. Od obyčejné prodavačky po nemilosrdnou miliardářku, od zhrzené třicátnice po tajemnou princeznu s bosýma nohama... Eric-Emmanuel Schmitt nám představuje celou galerii nezapomenutelných postav, kromě žen hledajících štěstí, jsou tu obojací manželé, zbabělí milenci a nešťastné matky. Schmittovy postavy hledají, touží, tápou, ale všechny žijí a baží po lásce