Vyčůránci. - Penzešová, Alena, 1979- (Fragment, 2015)
Veselé vyprávění o pěkně vyčůraných dvojčatech pokračuje.Michal a Jakub mají důvod k radosti. Z Ameriky přijede jejich strýček a určitě jim přiveze nějaké úžasné dary! Ze super dárků se ale vyklubou nudné učebnice matematiky, ještě k tomu v angličtině. To tedy strýc nezvládl. Pomsta bude sladká! Plán je jasný: vystrnadit strejdu z domu..