Čokoládový průšvih - Hülsmann, Petra, 1976- (Ikar, 2018)
Některé věci jsou pro Isabelle absolutně nepostradatelné: ranní káva. Práce v báječném květinářství. A nudlová polévka v restauraci na protější straně ulice.Jakékoli vybočení ze svého pravidelného života nesnáší. Přesto jednoho dne „její“ oblíbenou restauraci převezme nový ambiciózní kuchař Jens – a nejenže se opováží experimentovat s její zamilovanou polévkou, ale i jinak vnese do Isabellina poklidného života pořádný chaos.A zatímco se dezorientovaná Isa snaží zase všechno vrátit do zaběhnutých kolejí, pozvolna jí dochází, že právě nečekaná překvapení náš život úžasně obohacují...