Agonie smrti - Aichner, Bernhard, 1972- (Knižní klub, 2018)
Strhující finále FUNEBRAČKY.Brünhilda Blumová. Mezinárodně hledaná vražedkyně.Láskyplná matka dvou dcer. Řadu měsíců na útěku.V Hamburku chce najít klid a začít znovu. Skoro se zdá, že se jí to podaří. Vybavena novou identitou a trochou peněz bydlí se svými dcerkami v rybářském domku u Labe a pracuje jako výpomoc v pohřebním ústavu.Všechno je dobré až do okamžiku, kdy musí za svůj nový život zaplatit, protože muž, kterému za něj vděčí, požaduje splnění daného slibu. Má pro něj někoho zabít. Problém je v tom, že jde o člověka, který Blumové přirostl k srdci.