Vražda na golfovém hřišti - Christie, Agatha, 1890-1976 (Knižní klub, 2014)
Nejslavnější postava z pera královny zločinu je zpět. tentokrát ve speciální řadě věnované pouze Herculu Poirotovi. Kapitán Hastings potkává ve vlaku z Paříže do Londýna dívku, pro niž okamžitě ztrácí hlavu. Poirot dostává dopis z Francie - Paul Renauld, milionář z Jižní Ameriky, se bojí o život. Poirot s Hastingsem se neprodleně vydají přes La Manche, avšak pozdě - odesilatel byl nalezen mrtev v čerstvě vykopaném hrobě. Nad rodinou Renauldových se vznáší hned několik tajemství, stejně jako nad jejich sousedkami. Největší záhadou však je, jak to, že se poblíž místa činu objevila Hastingsova okouzlující spolucestovatelka? Detektivka z roku 1923 (česky publikovaná i pod názvem Pozvánka pro Hercula Poirota) vychází v novém překladu.