Telátko popleta - Hudský, Petr, 1972- (Brána, 2014)
Příběhy malého telátka, které se snaží udělat všechno dobře, ale vždycky to jaksi nevyjde. Děti se seznámí i s maminkou Krávou a tatínkem Bejkem, s panem učitelem, s Popletovými kamarády a s dalšími zvířátky, která jednají jako lidé.