101 věcí, které bychom měli vědět o dinosaurech - Suchardová, Hana (Sun, 2016)
Objevuj s námi vzrušující svět dinosaurů, Poznej do detailu, jak žili, co jedli, seznam se s překvapivými informacemi. Vydej se do nádherného světa zajímavostí, doplněných názornými a srozumitelnými obrázky