101 věcí, které bychom měli vědět o závodních strojích - Suchardová, Hana (Sun, 2016)
101 krátkých odstavců doprovázených počítačovými ilustracemi přináší základní informace o závodech formule 1, motocyklových závodech, závodech monster trucků, terénních čtyřkolek, motorových člunů a dalších rychlých strojů.