Staré řecké báje a pověsti - Niklíčková, Alexandra (Sun, 2017)
Tato bohatě ilustrovaná kniha obsahuje klasické příběhy z řecké mytologie, které jsou moderně převyprávěné pro děti a mládež. Jednotlivé příběhy pojednávají o řeckých bozích, hrdinech, mytických postavách a nestvůrách