Tedovo velké dobrodružství - Ruiter, Jo de (První čtení (Sun), 2016)
Tedovo velké dobrodružství Přidejte se k malému Tedovi, který vyráží na fantastický výlet po mnoha zemích, kde bude zkoumat divy světa. Jo de Ruiter pro vás ilustrovala tuto zábavnou a hravou knížku, kterou si děti zamilují, a navíc se dozví pár drobností ze zeměpisu