Ukrutný Tyrannosaurus rex - Niklíčková, Alexandra (Sun, 2015)
Objev vše o tyranosaurech. V této knize, plné pěkných ilustrací budeš mít pocit, že si na něj můžeš přímo sáhnout. Dozvíš se, jak byli dostali své jméno, jak byli velcí, jak rychle dokázali běhat i spoustu dalších zajímavostí