100 receptů pro rozkvetlou zahradu, balkon i terasu - Delvaux, Catherine (Alpress, 2018)
Každé oko potěší pohled na rozkvetlý balkon, terasu nebo zahrádku. A potěšení je o to větší, když si tenhle květinový zázrak sami vytvoříte. Kniha plná fotografií přináší vše o pěstování rostlin, výběru nádob, hnojení, květinových kompozicích - ať už v květináčích, truhlících či záhonech u domu. Nechte se vést krok za krokem a vaše květinová krása bude dokonalá