Nezavírej oči - Clark, Mary Higgins, 1929- (Klokan (Alpress), 2018)
Casey propustili z vězení, kde si odpykávala patnáctiletý trest za vraždu svého snoubence, třebaže tvrdila, že zločin nespáchala. Nyní hodlá své jméno očistit, proto požádá Laurie Moranovou a její tým, aby vypátrala skutečného vraha. Jenže někdo chce za každou cenu zabránit novému vyšetřování, jinak...