Šestnáctá lež - Patterson, James, 1947- (Klokan, 2018)
Opětné setkání s manželem nabralo pro Lindsay úplně jiné obrátky – místo romantické večeře se jim podaří zneškodnit nelítostného atentátníka. Ovšem zbývá ho usvědčit, což vzhledem k jeho vychytralosti může být vražedné. S blížícím se soudem je Lindsay nucena znovu propírat šokující minulost a neví, komu věřit, aby se neocitla sama na lavici obžalovaných.