Neplakej - Kubica, Mary (Knihy Omega, 2018)
Mladá žena jménem Esther Vaughan zmizí beze stopy ze svého bytu v centru Chicaga. Mezi jejími věcmi je nalezen strašidelný dopis adresovaný „Mým nejdražším“. Její přítel a spolubydlící Quinn Collins si myslel, že Esther dobře zná, ale nyní o tom začíná pochybovat, a ptá se, kde může Esther být. Mezitím, v malém přístavním michiganském městečku asi hodinu od Chicaga, se v tiché kavárně objeví neznámá žena. Pracuje zde osmnáctiletý Alex Gallo jako umývač nádobí. Okamžitě ho upoutá dívčin půvab a krása, ale to, co začíná jako nevinná zamilovanost, rychle přerůstá v něco zlověstného a tejemného