Pod zemí ; Pod vodou - Mizielińska, Aleksandra, 1982- (Host, 2017)
Velkoformátová kniha plná propracovaných ilustrací a detailních průřezů je nabitá informacemi. A netradičně — oboustranná. Ať začnete z kterékoli strany, postupně se noříte pod zemský povrch nebo pod hladinu moří stále hlouběji, abyste se uprostřed knihy setkali v zemském jádru. Na cestě potkáte zvířata žijící pod zemí i podivná stvoření mořských hlubin. Zjistíte, kam sahají nejdelší kořeny na světě. Objevíte složitý systém podzemních potrubí, kabelů a tunelů. Narazíte na senzační vykopávky i zkamenělé kosti dinosaurů. Prohlédnete si všechny možné nory a doupata, zabloudíte v jeskynních bludištích a sjedete až na dno nejhlubšího dolu světa. Vyzkoušíte staré ponorky i skafandry, prozkoumáte vrak Titaniku