Co Alice neřekla - Cotterell, T. A. (Ikar, 2018)
Malířka Alice žije ve spokojeném manželství s Edem a jejich dvěma dětmi. Tedy až do dne, kdy její muž na několik dlouhých hodin zmizí a nikdo o něm neví. Krátce nato Alice zjistí, že byla zavražděná mladá sochařka, která si potrpěla na starší ženaté pány, načež se ukáže, že Ed byl v době, kdy zemřela, u ní. Alice přesto poskytne svému manželovi před policií alibi. Komu však může věřit, když si není jistá ani sama sebou?