Jak uhasit dračí tlamy a další pohádky ze zvířátkovského lesa - Petrov, Michal, 1965- (No Limits, 2015)
Pro zvířátka ze Zvířátkovského lesa to měly být Vánoce jako každé jiné. Měly napsat dopis Ježíškovi, ten jim měl nadělit dárky, o které si napsala, a pak si je měla užívat až do dalších Vánoc. Jenomže to by si Liška nesměla přát pod stromeček brčoch