Kamkoli půjdeš - Way, Camilla (Ikar, 2018)
Krásná, lehkovážná a trochu divoká – Edie byla přesně ten typ dívky, která okamžitě způsobí rozruch, když vstoupí do vašeho života. A měla sny... Netrvalo to však dlouho, než se naučila, že věci se nevyvíjejí vždy tak, jak by si člověk přál. Teď je Edie třicet tři, pracuje jako servírka, je těhotná, sama a její bezútěšné zoufalství jí začíná pomalu přerůstat přes hlavu. Není to náhoda, že se Heather objeví na prahu dveří kamarádky z dětství právě tehdy, když je Edie potřebuje nejvíc. Tolik se toho mezi nimi odehrálo – tolik závisti, touhy a zrady, tolik společných tajemství. A Edie záhy poznává, že stíny minulosti možná vyblednou, ale nikdy úplně nezmizí