Neznámý - Toyne, Simon, 1968- (Ikar, 2018)
V arizonské poušti u mexické hranice se objeví bosý muž bez vzpomínek s přecitlivělými smysly a záhadnými schopnostmi. Intuice mu napovídá, že je zde kvůli tomu, aby zachránil Jima Coronada, obyvatele nedalekého městečka Redemption (neboli Spása). Může se mu to ale podařit, když Jima obyvatelé města právě ten den slavnostně pohřbívají?