Spálený toast : a jiné filozofické úvahy o životě - Hatcher, Teri, 1964- (BB/art, 2008)
Spálený toast s nečekanou otevřeností otevírá pohled do intimního života zranitelné ženy a s vtipem popisuje její slabůstky a úspěchy, její každodenní úsilí na cestě k inspirativnímu životu.