Jmenuji se Reacher : kompletní sbírka povídek - Child, Lee, 1954- (BB/art, 2018)
Jack Reacher je jedním z nejcharismatičtějších hrdinů naší doby. Dvanáct povídek v této knize ukazuje, jak vyrůstal, a napovídá, proč se z něj stal věčný tulák na nekonečné cestě.