Poslední paní Parrishová - Constantine, Liv (Domino, 2018)
Hrdinka této knihy vám nedá spát. Je jako talentovaný pan Ripley s chromozomem XX. Amber Pattersonová už toho má dost. Příšerně ji nebaví být taková nula: tuctová, téměř neviditelná žena, kterou každý přehlíží. Přímo před očima má vzor toho, jak by mohl její život vypadat. Jak by měl vypadat. Daphne Parrishová je blonďatá bohyně, která bere svůj luxusní život jako naprostou samozřejmost. Společně se svým manželem patří k místní honoraci, mají peníze, moc, obdiv, navíc dvě krásné dcerky. Proč by někdo měl mít všechno, zatímco jiný nemá nic?