Příběhy včelích medvídků : obrázková kniha podle večerníčku - Košlerová, Eva, 1932- (Edice České televize. Večerníček, 2017)
Komiksové zpracování 7 dílů televizního večerníčku, který se umístil na prvních příčkách v rámci ankety oblíbenosti z Večerníčkova pohádkového špalíčku