Samorostka - Mlynářová, Marcela, 1948- (Nakladatelství Brána, 2018)
Oblíbená autorka přichází s dalším titulem, který přivítají především ženy. Líčí své pojetí života, který prožívá naplno s obdivuhodným humorem a vitalitou, miluje cestování, přírodu a samozřejmě i svou rodinu, což jí ovšem nebrání v tom, aby si vždycky našla čas na své záliby, o nichž v knížce píše