Vortex : čas rychle běží... - Ryan, Chris, 1961- (Code red, 2018)
Ben Tracey a jeho sestřenice Annie se spolu vydají na vřesoviště v Severní Humbrii, kde chtějí pozorovat ohrožené dravé ptáky. Ptáci hnízdí v blízkosti vojenské základny, kde probíhá přísně tajný a ilegální vývoj velmi účinné zbraně nového druhu s krycím označením Vortex