Bohatství lásky - Cartland, Barbara, 1901-2000 (Baronet, 2018)
Strathcarronové žijí na hradě ve skotském Lednocku už po mnoho generací. Jednoho dne ale přijdou o všechny své peníze. Hrabě se s obtížnou situací – kterou navíc sám zavinil – obtížně vyrovnává. Jeho syn Ewen je však mužem činu a bez váhání přijde se smělým plánem..