Nezapomeň - Emmich, Val, 1979- (Knihy Omega, 2018)
Roztomilý debut o tom, co se stane, když se dívka, která nemůže zapomenout, spřátelí s mužem, který si zoufale snaží vzpomenout. Gavin, truchlící nad smrtí své partnerky, v žalu spálí každou fyzickou upomínku a prchá z Los Angeles do New Jersey. Zde žije desetiletá Joan, dcera přítele, která se narodila se vzácnou schopností vybavit si každý detail..