Zrada rodu Trnhoffů - Jones, Gareth P. (Mladá fronta, 2017)
Detektivní příběh plný napětí a nečekaných odhalení pro starší děti. Boj o rodové dědictví mezi sourozenci Trnhoffovými. Pokračování knihy Dědictví rodu Trnhoffů.