Ďáblův spár - Dearman, Lara (Detektivní román (Host), 2018)
Nová série detektivních románů zasazená do prostředí Normanských ostrovů, která jistě zaujme příznivce Ann Cleevesové nebo Petera Maye. Novinářka Jennifer Doreyová se po několika letech v Londýně vrací na rodný ostrov Guernsey, aby si uspořádala život a našla ztracený klid. Začne pracovat v místních novinách a těší se, že na poklidném ostrově, kde se každý zná s každým, bude psát o místní politice a třeba se i trochu nudit. Když se však jednoho podzimního večera najde na pláži tělo utopené mladé psychicky labilní ženy, policie chce případ uzavřít jako zjevnou sebevraždu. Jennifer to nedá a pustí se do pátrání