Deník Mimoňky. - Russell, Rachel Renee (Mladá fronta, 2017)
Jedenáctá kniha humorných deníkových zápisků školačky Nikki, školní mimoňky s velkou dávkou talentu pro výtvarku a trapasy, tentokrát se musí postarat o fenku Holly a jejích sedm malých štěňat. Pro dívky od 9 let.