Deník mimoňky : tvůj vymazlený mimózní deníček - Russell, Rachel Renee (Mladá fronta, 2016)
Devátá kniha humorných deníkových zápisků školačky Nikki, školní mimoňky s velkou dávkou talentu pro výtvarku a trapasy, doplněná o rady na psaní vlastního deníku. Pro dívky od 9 let.