Deník mimoňky. - Russell, Rachel Renee (Mladá fronta, 2016)
Sedmý díl série o dobrodružstvích Nikki J. Maxwellové. Nikki a její kapela se konečně dočkají svých pěti minut slávy, jenomže v životě není nikdy nic tak jednoduché...