Deník Mimoňky. - Russell, Rachel Renee (Mladá fronta, 2016)
Nikki Maxwellová už zažila pěknou řádku pohrom a za spoustu z nich mohla její věčná rivalka MacKenzie, ale tentokrát už to královna školních oblíbenkyň fakticky přehnala! Nikki se totiž její vinou ocitne v podivném snovém světě obydleném pohádkovými postavami. Naši hrdinku tady ovšem nečeká žádný princeznovský život. Proč? Protože když se vám do cesty v jednom kuse pletou zuřiví medvědi, hladoví vlci, praštěné královny a prohnilé čarodějky a mezi vámi a hrozivou smrtí stojí jen roztržitá prťavá víla, která poplete každé zaklínadlo, nezbude vám než se modlit, abyste se zase pěkně rychle probudili! Nakladatelská anotace.