Muchachas : (mučačas) - Pancol, Katherine, 1954- (Jota, 2016)
V posledním dílu trilogie Muchachas se setkáváme zároveň se Stellou, s Joséphine, Hortense i Calypso. Stella se konečně postaví svému tyranskému nevlastnímu otci. Hortense uskuteční svůj sen a Calypso objeví lásku a pravdu o svém původu. Joséphine najde svou novou rodinu. Naše hrdinky se potkávají a ovládají se navzájem. A každá po svém uzavírá svůj příběh