Kruté časy - Manook, Ian, 1949- (Fleet, 2017)
Komisař Jerúldelger je vzdělaný člověk, ale má hluboké rány v duši a srdce plné zloby, které nedojde klidu, dokud se mu nepodaří vyřídit všechny staré účty. Brzy v jeho krsku dochází k několika vraždám a hlavním podezřelým je však nečekaně sám komisař Jerúldelger. V tomto zkušeně popisovaném pátrání, na pozadí obchodu s lidmi a pašování zboží přes hranice několika zemí, nás tento spisovatel znovu přivádí do nehostinné, víc než exotické země