Mapa k tobě - Monninger, Joseph, 1953- (Ikar, 2017)
Heather právě skončila školu, takže hodila za hlavu povinnosti mládí a povinnosti dospělosti na ni teprve čekají, takže udělá logickou věc: Vyrazí si s kamarádkama na cestu po Evropě, kde narazí na Jacka. Ten je o pár let starší a Evropou krouží kvůli sérii novinových článků. Zamilují se. Užívají si posledního svobodného léta. Jenže každé léto končí a osud je neúprosný. Zvláště když on má své temné tajemství...