Noční pták - Freeman, Brian, 1963- (Knižní klub, 2018)
Když se Frostu Eastonovi ozve někdo, kdo si říká Noční pták, detektiv pochopí, že právě on je klíčem k rozluštění komplikovaného případu točícího se kolem sebevražd dvou žen, pacientek psychiatričky Frankie Steinové, jež jim vymazala z paměti události, které v nich vyvolávaly panické stavy. Sama lékařka se musí rozhodnout, zda detektivu Eastonovi odhalí identitu i ostatních svých pacientů. Dobře ví, že by mohla pomoci vyšetřování, také však ohrozit životy těch, kteří jí věří.