Láska z Orientu - Cartland, Barbara, 1901-2000 (Baronetka, 2018)
Život Violy Brookfieldové připomíná procházku růžovou zahradou - ovšem jen do té doby, než její rodiče tragicky zahynou. Zlomená Viola pak v beznaději přijme nabídku své tety, lady Wakefieldové, aby za ní přijela do Indie. Ani v daleké cizině však nemá jednoduchý život