Se mnou jsi v bezpečí - Slater, K. L. (Mystery Press, 2018)
Před třinácti lety někdo Anně ošklivě ublížil. Teď nadešel čas, kdy se může konečně pomstít. Anna žije osamělý život. Přátelí se jen se svou sousedkou a její jedinou útěchou jsou řád a stereotyp. Lidi si striktně drží od těla – ví, kolik škody mohou napáchat. Jednoho dne je svědkem dopravní nehody a v řidičce, která ji zavinila, poznává Carlu. To ona jí tehdy zničila život. Nyní má šanci srovnat účty, ale svou pomstu musí pečlivě naplánovat. Ze všeho nejdřív se rozhodne vetřít do přízně Liamovi, muži, který byl při nehodě zraněn. Také musí sledovat průběh policejního vyšetřování. A hlavně – nesmí dopustit, aby jí Carla znovu zmizela z dohledu