Sen v Benátkách - Zavřel, Štěpán, 1932-1999 (Raketa v produkci nakladatelství Labyrint, 2016)
Co by se stalo, kdyby se jednoho dne celé Benátky ocitly pod mořskou hladinou? Marek a malá mořská víla se vydávají na noční dobrodružství do magického světa, kde se ryby, medúzy a sépie prohánějí spletitým labyrintem uliček a historických paláců