Das Rosie Project : Roman - Simsion, Graeme C. (Don Tillman (Fischer Taschenbuch), 2015)
Nevíte, jak najít dokonalou manželku? Vytvořte dotazník... Don Tillman se chce oženit, ale stále nemůže najít tu pravou. Problém má vyřešit Projekt Manželka. Kniha je v německém jazyce