Čarodějnice - Läckberg, Camilla, 1974- (Motto, 2018)
Hon na čarodějnice v mrazivém krimi příběhu od královny severské detektivky. Když se nedaleko Fjällbacky ztratí malá Linnea, vyplují na povrch tragické vzpomínky. Před třiceti lety zde zmizela holčička, kterou později našli zavražděnou. Za její smrt byly odsouzeny dvě třináctileté dívky, které pro svůj věk unikly vězení. Jedna z nich tu vede tichý život, druhá se poprvé od tragédie vrací zpět. Poté co Linneu najdou, pustí se Patrik za pomoci Eriky do vyšetřování. Začíná hon na čarodějnice, který přinese strašlivé následky