Bubákov : Bubajzlík a tajemný hrad - Petříčková, Renata, 1978- (Bambook, 2017)
Bubajzlík je malý bubáček, který se narodil ve sněhu před starým hradem Bubákovem.Byla mu zima, a tak se vydal do hradu ohřát. Narazil tam na tři milé čarodějnice - Drátenici, Metrnici a Jitrnici, které vaří pro všechny čokoládu. Postupně se seznamuje s dalšími obyvateli a odhaluje tajemství celého hradu. Pojďte s Bubajzlíkem všechno pořádně prozkoumat a zažít pravé dobrodružství. Kdo se nebojí, zažije s Bubajzlíkem neuvěřitelné příhody!