Dokonalý zabiják - Larsen, Ward (Domino, 2017)
Pro mladou americkou lékařku Christinu měla být plavba přes Atlantik splněním snu o životním dobrodružství. Skutečnost je ale dramatičtější: v ledových vodách oceánu spatří muže, který z posledních sil zápasí o život. Když ho zachraňuje, ještě netuší, že brzy půjde o život i jí..