Krátké setkání, s vraždou - Salivarová, Zdena, 1933- (Původní česká detektivka, 2018)
Autoři nás zavedou do prostředí českých exulantů a emigrantů v Torontu po roce 1968. Lyrický detektivní příběh je napsaný s jemným smyslem pro humor, v němž ale samozřejmě nechybí ani pořádná dávka napětí..