Slupky minulosti - Prokšová, Jitka, 1962- (MOBA, 2018)
Tři ženy a dva muži se setkávají na meditačním kurzu v šumavském podhůří, kde se snaží najít ztracenou rovnováhu. A na místě zjišťují, že v tom nejsou sami, s problémy se potýká i vedoucí kurzu. Pomůže mu náhodné setkání s mladou dívkou začít nový život? A dokáží i samotní účastníci překonat svá trápení a vyrovnat se s minulostí?