Zůstaň. - Bowen, Sarina (Baronet, 2018)
Hailey Taylorová Emeryová tuší, že její oblíbený klient v Aportu - anonymní virtuální asistenční službě - je ve skutečnosti hokejová hvězda Matt Eriksson. Hailey si stále léčí srdce po nedávném rozchodu, stačí jí proto jen nezávazné flirtování. Jenže pak se se svým klientem musí setkat tváří v tvář a zpanikaří