Kavárna malých zázraků - Barreau, Nicolas (fiktivní postava), 1980- (MOBA, 2018)
Někdy člověk nejprve musí ztratit půdu pod nohama, aby se dostal do sedmého nebe. Nelly zbožňuje čtení, věří na znamení a - je nešťastně zamilovaná. Jednoho dne v knize své babičky narazí na záhadnou větu a bez dlouhého rozmýšlení udělá něco, co by nikdy nepokládala za možné: vezme všechny své úspory, koupí si červenou kabelku, kvapně opustí Paříž a vydá se po stopách oné knihy do Benátek. Na své cestě se dostane až do srdce města na laguně, které pro ni připraví nejen setkání se šarmantním Benátčanem, ale také kouzelnou malou kavárnu, v níž čekají tajemství a dějí se zázraky..