Seal Team Six : lov Šakala - Mann, Don, 1957- (CPress, 2015)
Poté, co je unesena senátorova manželka a jeho dospívající dcera, je Thomas Crocker spolu se SEAL Team Six vyslán na mexický venkov, kde mají jen několik hodin na to, aby se jim podařilo obě nevinné civilistky vypátrat a vyrvat z rukou zdejšího drogového magnáta, přezdívaného Šakal. Napínavý thriller ze zákulisí boje proti narkoterorismu nabízí pohled na utajované, životu nebezpečné vládní operace, prováděné vybranou hrstkou těch nejstatečnějších vojáků